Voor wie

Eet bewust

 

Waarom willen mensen afvallen? Is het alleen omdat het aantal kilo’s dat de weegschaal aangeeft steeds meer wordt? Of is het omdat je baalt dat je je favorite broek niet meer aan kunt. Feit is dat op het moment dat je niet meer tevreden bent met je gewicht en je de weegschaal liever mijdt, je conditie alleen maar slechter wordt, dat het tijd is om hier wat aan te gaan doen. Mijn motto is, wat er aan kan komen, kan er ook weer af! Als je gemotiveerd bent om hier een verandering aan te brengen en je bent bereid om meer te gaan bewegen, dan ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging om je natuurlijke gewicht te bereiken en te behouden. Ik geef je tips, leer je hoe je lastige situaties het hoofd kan bieden en om deze om te buigen tot andere gezondere gewoontes. Daarnaast stel ik samen met jou een uitgebreid natuurlijk voedingsschema op, waardoor het jou gaat lukken om eindelijk afscheid te nemen van je overtollige kilo’s.

Met de methode van het “gewoonetendieet”,  leer je de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Zonder pillen, poeders, zakjes en shakes, leer je weer bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl. Hiermee bereik je niet alleen je natuurlijk gewicht, maar vooral behoud je dit.

Vrouw en Hormonen:

Veel vrouwen ervaren in hun leven problemen tijdens de menstruatiecyclus. Omdat deze vrouwen geneigd zijn om maar door te gaan met hun klachten kunnen zij in een neerwaartse spiraal terecht komen. Deze vrouwen kunnen wel wat ondersteuning gebruiken om weer hun natuurlijke balans te hervinden en prettig te voelen in hun lijf.

Veel vrouwen zijn zo gewend te zorgen voor anderen dat de zorg voor hen er meestal bij in schiet. Hier wil Ingrid je bij ondersteunen door een luisterend oor te bieden en samen met jou te kijken waar jouw “problemen” liggen.

Ook voor vragen op het gebied van een zwangerschapswens kun je voedingsadviezen krijgen of vrouwen die problemen ervaren die (vervroegd) in de overgang terecht komen, of vrouwen die borstvoeding geven kunnen terecht bij Ingrid. Ook vrouwen die last hebben ban PMS of PMDD kunnen op een persoonlijke begeleiding rekenen.

Zij verheugd zich erop om met je kennis te maken en samen te zorgen dat jij straks weer goed voor jezelf gaat zorgen en je omgeving. Kortom, dat je weer mag stralen!

Als gewichtsconsulente heb ik bij Care for Women de medische basiscursus “Vrouw en Hormonen” gevolgd en mij hiermee verder gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Tijdens mijn behandelingen ben ik hierdoor in staat om de grote invloeden van het hormonale systeem mee te laten wegen in het uiteindelijke behandelplan. Care for Women is gespecialiseerd in hormonale veranderingen bij vrouwen en het effect hiervan op de gezondheid van vrouwen. Kijk voor meer informatie over Care for Women op www.careforwomen.nl .

Wil jij ook graag gewicht verliezen en je leefstijl veranderen zonder een streng dieet te volgen? Dan is de “Ik mag alles eten” methode geschikt voor jou.

Herken jij jezelf bij het lezen van de onderstaande items?
Heb je ook al meerdere dieetpogingen ondernomen en is het resultaat niet wat je hoopte?
Wil je gewoon alles mogen eten en toch gewicht verliezen?
Wil je gewicht verliezen zonder gebruik te maken van afslankshakes en dieetpillen?
Wil je ook weer lekker in je vel zitten?
Wil je (een gedeelte van) de consulten vergoed krijgen door je zorgverzekeraar?
Wil je geen honger leiden?
Wil je afvallen onder professionele begeleiding?
Heb jij meer dan 3 vragen met een JA beantwoord? Dan is deze afslankmethode  de oplossing voor jou.

logo Care4Woman BGN