Gewichtscoach Ingrid

 

Jouw natuurlijk gwicht

Mijn praktijk, ”Jouw natuurlijk gewicht”, ben ik in 2016 gestart. Hiervoor heb ik in 2015 de opleiding Gewichtsconsulent, Voedingsleer en Coaching gevolgd en succesvol afgerond.

ingrid_kleiner
Ingrid van Wagensveld

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor gezonde voeding en ik vind het dan ook erg leuk om mijn kennis met je te delen zodat je steeds betere en gezondere keuzes leert te maken. De meesten van ons hebben als kind moeten leren om het eten dat op je bord ligt, keurig op te eten. Hierdoor zijn we vergeten om op signalen te letten wanneer we genoeg hebben gegeten en vervolgens te stoppen, ook al is je bord misschien nog niet leeg. Door andere en gezondere keuzes te maken en hierbij te kiezen voor puur eten, leer ik je weer te luisteren naar de signalen van je lijf.

Dit geldt voor iedereen: of je nu af wilt vallen, of juist wilt aankomen, als je je vaak moe en futloos voelt of voedingsadviezen wilt op het gebied van pure voeding. Vanaf 18 jaar kan ik je begeleiden naar Jouw Natuurlijk Gewicht!

Op deze weg zal je steeds meer gaan ontdekken dat zonder pakjes en zakjes het eten een andere betekenis gaat krijgen in jouw leven en voor jouw lichaam. Je voelt je beter, je hebt weer energie en ook je conditie gaat erg vooruit. Goede, natuurlijke voeding, zorgt er ook voor dat je sneller herstelt na het sporten en ook zal je nachtrust verbeteren. Doordat je nachtrust verbetert zal je fitter de dag starten en zal je stressniveau verminderen. Kortom: je zal weer gaan stralen en je natuurlijke gewicht behouden!

 

logo Care4Woman BGN