Ervaringen van onze klanten

Bij borstvoeding komt veel meer kijken dan ik dacht. Gelukkig heeft Ingrid mij met voedingsadviezen hierin al vanaf de eerste kraamweek begeleid. Zo wist ik precies wat ik moest eten om me goed te kunnen voelen. Ze is kundig, weet ontzettend veel, en heeft altijd weer nieuwe tips en recepten. Het is heel fijn dat ik altijd met mijn vragen bij haar terecht kan. Ontzettend blij ben ik dat ik Ingrid als voedingsconsulent heb!

21-2-2018 Louise

=====================================================================================================

‘Na een jarenlange zoektocht naar het juiste eetpatroon kwam ik via de website van Care for Woman terecht bij Ingrid van Wagensveld – Jouwnatuurlijkgewicht. Het professie op het gebied van voeding en hormonen sprak mij aan. Al geruime tijd had ik het gevoel dat de juiste voeding mijn hormoonbalans weer zou kunnen herstellen. De eerste kennismaking via de telefoon stelde mij gerust en gaf mij hoop dat Ingrid mijn probleem snapte. Ingrid luisterde naar mijn verhaal en maakte aan de hand daarvan een inschatting of onze samenwerking kans van slagen zou kunnen hebben. Zoals ze zelf verwoorde: ‘we zitten beide niet te wachten op een teleurstelling’. Dit gaf mij het gevoel dat Ingrid weet wat ze doet. De eerste afspraken volgde en langzamerhand werd ik aangestoken met het eindeloze enthousiasme van Ingrid als het gaat om gezond eten, goed slapen en geen stress. Alle facetten kwamen aan bod, en langzamerhand vonden we een eetpatroon dat bij mij past. In de periode die Ingrid mij begeleide heb ik bijzonder veel kennis op gedaan over het in balans houden van mijn lichaam. Met een juist eetpatroon dat bij mijn lichaam past slaap ik beter en zit ik na lange tijd weer lekker in mijn vel. Een bijkomend effect daarvan is dat ik samen met Ingrid ‘mijn Natuurlijk Gewicht’ heb gevonden! ‘

14-03-2017 Linda

================================================================================

De eerste kennismaking met Ingrid van “Jouwnatuurlijkgewicht.nl”was in april 2016. Er kwam een intake gesprek waarin Ingrid precies uitlegde wat zij doet en wat het de voeding en lifestyle op een ieder doet.

Na verschillende testjes zijn we alles gaan bespreken wat voor mij het juiste voedingsadvies zou zijn. Met overgewicht zit ik niet dus dat viel al af, wel zit ik met een sterk wisselende bloedsuikerspiegel en dat zijn we aan gaan pakken. Ingrid heeft mij verschillende voedingsproducten geadviseerd en ook verschillend afgeraden wat een sterke invloed op de bloedsuikerspiegel kan hebben.

Ik ben hiermee aan de slag gegaan en een paar maanden later kreeg ik van Ingrid een mailtje met daarin het verzoek om mijn ervaringen te vertellen. Het ging al stukken beter met mij, ik had veel minder last van een schommelende bloedsuikerspiegel. Zo kreeg ik iedere maand van Ingrid wel een mailtje over de stand van zaken voor mij maar ook extra informatie van nieuwe producten en ook het gebruik ervan. Dit alles heeft mij tot op de dag van vandaag enorm geholpen dankzij de goede kennis en begeleiding van Ingrid. Een echte aanrader! Ik voel mij velen malen beter, actiever ook bij een hongerig gevoel tijdens het sporten is dit geen probleem meer.

Ik geef Ingrid voor al haar inspanningen een 9,8.

Ik kan Ingrid iedereen aanraden, voeding is tegenwoordig heel belangrijk!!!

Succes Ingrid en ga zo door.

Man – leeftijd 62 – actieve sporter

================================================================================ “Als je met Ingrid praat over voeding en een gezonde leefstijl word je vanzelf enthousiast. Een vrouw met passie voor haar werk en iemand die er alles aan doet om al je vragen te beantwoorden. Na de zwangerschap voelde ik me erg vermoeid. Ook wilde ik graag van mijn extra kilo’s af. Ingrid heeft mij veel geleerd over voeding, waardoor ik anders ben gaan eten en bewuster nadenk over producten die ik eet. Ook heb ik veel lekkere nieuwe recepten gekregen. Daarnaast heeft Ingrid mij laten inzien hoe belangrijk het is dat je goed voor jezelf zorgt. Ondanks de slechte nachten die wij hebben met een baby die regelmatig wakker wordt, voel ik me veel energieker en zit ik lekker in mijn vel. Dank je wel daarvoor Ingrid! Wij zullen vaak aan jou denken als we ‘s morgens ons bakje kwark met zaden en Malsovit eten. Een heerlijke start van de dag waar ik inmiddels echt verslaafd aan ben! Eigenlijk zou iedereen eens met Ingrid in gesprek moeten gaan. Vaak denken mensen dat ze goed bezig zijn, maar er is zo veel over voeding te leren en eigenlijk weten we maar een topje van de ijsberg.”

25-02-2017 Femke

================================================================================

“Een erg fijne begeleiding met veel interessante en vooral ook bruikbare informatie. Daarnaast ook veel handige en lekkere kooktips. Persoonlijk, warm, laagdrempelig en op zijn tijd confronterend op een correcte manier wanneer dat nodig is om het doel te bereiken.”

04-12-2016 Nick